Lumbreco, fertilizant pentru Fructele de pădure

Informatii generale

Lumbreco este un îngrășământ organic lichid care are un conținut ridicat de aminoacizi de origine vegetală, obținut prin hidroliza enzimatica.

Unii dintre cei mai importanți aminoacizi conținuți în fertilizantul Lumbreco sunt:

  • Acidul aspartic, care este o formă de rezervă și de transport a azotului.
  • Acidul glutamic, care este implicat în sinteza clorofilei, reglează procesul de deschidere și închidere a stomatelor (reglează transpirația, participă la polenizare).
  • Glicina - îmbunătățește rezistența plantelor și este implicată în sinteza clorofilei.
  • Alanina - stimulează germinarea semințelor. Valina și leucina - sporesc rezistența la secetă și la inghet a plantelor, de asmenea participă și la procesul de polenizare.
  • Arginina - stimulează dezvoltarea sistemului radicular și sinteza fitohormonilor de creștere.

Tehnologia Americană pentru extracție implementată, pastrează un conținut ridicat de acizi humici și fulvici, precum și a micro și macroelementelor și a stimulatorilor de creștere.

  • Giberelinele - stimulează germinarea semințelor și creșterea dimensiunii frunzelor, întărește tulpina.
  • Auxinele - influențează diviziunea celulară, dezvoltarea rădăcinii și creșterea.

Lumbreco conține substanțe biologic active - actinomicete, bacterii gram-pozitive, care produc antibiotice naturale, ceea ce crește rezistența plantelor la boli. Aplicat pe frunză, Lumbreco activează sistemul de hrănire a plantei, care asigură absorbția activă a îngrășămintelor din sol din fertilizarea de bază.Se aplică la toate tipurile de culturi (inclusiv biocertificate), prin pulverizare foliară, irigare prin picurare, decontaminarea semințelor și a răsadurilor. Conținut ridicat de N,P,K, oligoelemente și aminoacizi. Sursă bogată de nutrienți și stimulent de creștere. Crește capacitatea energetică a masei frunzelor și fotosintezei. Întărește sistemul radicular al plantelor, accelerează procesul micorizei. Stimulează microflora benefică a solului și servește ca ameliorator de sol.Crește rezistența plantelor la stres și agenți patogeni. Acționează ca un antigel, care intră în membranele celulelor, crește germinarea.


Mod de aplicare si beneficii


Capsuni, zmeură, fragi, afine, aronia

Culturile de acest tip au un sistem de înrădăcinare ce extrage o cantitate uriașă de substanțe hrănitoare, fapt care determină cerințe specifice în privința umidității și eliberarea de substanțe hrănitoare, mai ales când sunt răsădite în locuri întunecate și soluri sărăcăcioase.

Fructele de padure au nevoie de substanțe hrănitoare în întreaga perioadă de vegetație, dar nevoile sunt mai mari în timpul primăverii, când se formează cantități mari de masă verde si fructe si către sfârșitul verii, în momentul în care apar mugurii de fruct pentru anul următor.

În funcție de fertilitatea solului și de randamentul planificat, cantitatea de îngrășământ variază.La starea medie a terenului, de la fertilizarea de bază și dezvoltarea normală a culturilor, recomandăm fertilizarea cu îngrășăminte bio în timpul vegetației active:

aplicat singular sau în combinație cu alte preparate.

Avantajul utilizarii singulare îl constituie eliminarea perioadei de carantină.Fructele pot fi consumate imediat, după ce sunt spălate cu apă. Recomandăm fertilizarea foliară și după culesul fructelor, cu scopul apariției altor muguri de fruct, pentru anul următor.

Ținând cont de utilizarea tot mai mare a irigării cu picătură, îngrășământul bio poate fi introdus și prin fertigație, cu o normă de 10 litri la ha.

Utilizarea Lumbreco garantează dezvoltarea unui aparat de frunze bogat in clorofila, înflorire abundentă, fructe sănătoase și mari, rezistente la putregai, cu o valoare excelentă de piață. .

Rezultatele si randamentele aplicarii

După utilizarea îngrășământului organic Lumbreco, fructele de pădure devin rezistente la boli. Lumbreco reduce stresul replantarii și promovează o înrădăcinare mai bună și o creștere mai rapidă.Randamentul, materia uscată și conținutul de zahăr din fructe cresc.

Se observă o colorație crescută și o aromă mai intensă.

Opiniile și recomandările clienților mulțumiți

În regiunile Pazardzik și Loznica, mulți dintre producătorii de fructe de padure sunt clienții noștri. Prefera produsul, deoarece este ușor de utilizat și are un efect extrem de bun asupra plantelor. Au randamente ridicate și o calitate extrem de bună a produsului.

Doza recomandata și timpul de administrare
Почвено

FOLIAR:


1 aplicare 2l/ha sau

2 aplicari 1.5l/ha

Почвено

În cazul irigării cu picătura:

10-15l/ ha


Diluție de concentrat Lumbreco - 1 l / 100-150 litri apă.

Compatibilitate

Lumbreco este compatibil cu cele mai utilizate produse de protecție a plantelor.

Instructiuni de utilizare si siguranta

A nu se lasa la indemana copiilor! Evitați contactul cu pielea și ochii! Folosiți echipamente de protecție personală, cum ar fi mănuși, haine de lucru, ochelari de protecție, atunci când manipulați produsul. Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun după utilizare!

Mod de ambalare

Fertilizantul organic Lumbreco este disponibil in urmatoarele moduri de ambalare:

T 10L S 20L U 1000L