Lumbreco, fertilizant pentru Legume

Informatii generale

Lumbreco este un îngrășământ organic lichid care are un conținut ridicat de aminoacizi de origine vegetală, obținut prin hidroliza enzimatica.

Unii dintre cei mai importanți aminoacizi conținuți în fertilizantul Lumbreco sunt:

  • Acidul aspartic, care este o formă de rezervă și de transport a azotului.
  • Acidul glutamic, care este implicat în sinteza clorofilei, reglează procesul de deschidere și închidere a stomatelor (reglează transpirația, participă la polenizare).
  • Glicina - îmbunătățește rezistența plantelor și este implicată în sinteza clorofilei.
  • Alanina - stimulează germinarea semințelor. Valina și leucina - sporesc rezistența la secetă și la inghet a plantelor, de asmenea participă și la procesul de polenizare.
  • Arginina - stimulează dezvoltarea sistemului radicular și sinteza fitohormonilor de creștere.

Tehnologia Americană pentru extracție implementată, pastrează un conținut ridicat de acizi humici și fulvici, precum și a micro și macroelementelor și a stimulatorilor de creștere.

  • Giberelinele - stimulează germinarea semințelor și creșterea dimensiunii frunzelor, întărește tulpina.
  • Auxinele - influențează diviziunea celulară, dezvoltarea rădăcinii și creșterea.

Lumbreco conține substanțe biologic active - actinomicete, bacterii gram-pozitive, care produc antibiotice naturale, ceea ce crește rezistența plantelor la boli. Aplicat pe frunză, Lumbreco activează sistemul de hrănire a plantei, care asigură absorbția activă a îngrășămintelor din sol din fertilizarea de bază.Se aplică la toate tipurile de culturi (inclusiv biocertificate), prin pulverizare foliară, irigare prin picurare, decontaminarea semințelor și a răsadurilor. Conținut ridicat de N,P,K, oligoelemente și aminoacizi. Sursă bogată de nutrienți și stimulent de creștere. Crește capacitatea energetică a masei frunzelor și fotosintezei. Întărește sistemul radicular al plantelor, accelerează procesul micorizei. Stimulează microflora benefică a solului și servește ca ameliorator de sol.Crește rezistența plantelor la stres și agenți patogeni. Acționează ca un antigel, care intră în membranele celulelor, crește germinarea.


Mod de aplicare si beneficii


Tratarea semințelor

Se pun semințele în diluție de Lumbreco 100ml la un litru de apă. Se aplică în același timp cu preparatele de decontaminare a semințelor. Acțiunea Lumbreco este vizibilă în creșterea gradului de germinare a semințelor, răsărirea lor înfrățită și o creștere rapidă a răsadului.

Faza de creștere a rodului – Lumbreco 1l/ha

Hrănirea mlădițelor tinere începe imediat după germinare, 5-7 zile după apariția acestora, se stropesc la 10-14 zile. Se recomandă ca stropirea cu diluția de îngrășământ să se facă la baza plantei. Lumbreco stimulează creșterea microflorei și împiedică dezvoltarea fitopatogenilor în pământ.

Faza de creștere a rodului – Lumbreco 1l/ha

Hrănirea cu Lumbreco poate să se facă și prin stropire pe frunze, fapt ce asigură un complex întreg de micro și macroelemente, stimulează fotosinteza și acumularea de clorofilă. Plantele dezvoltă aparatul de formare a fructelor, un sistem rădăcinos sănătos și un bogat set de fructe. Ca rezultat al acțiunii complexe asupra plantelor, se atinge o creștere a randamentului considerabilă.

Faza de apariție a fructului – Lumbreco 1l/ha

În cazul deteriorării datorate grindinei, ajută la refacerea frunzelor atinse, prin efectul puternic antibacteriologic, care îngrădește dezvoltarea bolilor pe frunzele rănite și ajută la refacerea lor rapidă.

Rezultatele si randamentele aplicarii

Aplicarea Lumbreco în fertilizarea legumelor duce la o creștere semnificativă a productiei. Aplicarea sa foliară îmbunătățește calitatea fructelor, crește materia uscată, precum și gustul.

Opiniile și recomandările clienților mulțumiți

Clienții din Plovdiv împărtășesc faptul că, la legume, efectul este observat foarte repede, deoarece este utilizat atât pentru tratarea semintelor, cât și pentru fertilizarea foliara. Legumele se coc mai devreme, au o culoare mai frumoasă, bogata, sunt sănătoase și mai durabile. S-a dovedit că acest produs organic influențează calitățile organoleptice ale producției lor.

Doza recomandata și timpul de administrare
Почвено

FOLIAR:


3l/ha, care se poate aplica de 3 ori câte 1l/ha sau

de 2 ori a cate 1.5l/ha.

Почвено

În cazul irigării cu picătura:

10-20 litri/ha în 1000l apă


Diluție de concentrat Lumbreco - 1 l / 100-150 litri apă.

Compatibilitate

Lumbreco este compatibil cu cele mai utilizate produse de protecție a plantelor.

Instructiuni de utilizare si siguranta

A nu se lasa la indemana copiilor! Evitați contactul cu pielea și ochii! Folosiți echipamente de protecție personală, cum ar fi mănuși, haine de lucru, ochelari de protecție, atunci când manipulați produsul. Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun după utilizare!

Mod de ambalare

Fertilizantul organic Lumbreco este disponibil in urmatoarele moduri de ambalare:

T 10L S 20L U 1000L