Lumbreco, fertilizant pentru Porumb

Informatii generale

Lumbreco este un îngrășământ organic lichid care are un conținut ridicat de aminoacizi de origine vegetală, obținut prin hidroliza enzimatica.

Unii dintre cei mai importanți aminoacizi conținuți în fertilizantul Lumbreco sunt:

  • Acidul aspartic, care este o formă de rezervă și de transport a azotului.
  • Acidul glutamic, care este implicat în sinteza clorofilei, reglează procesul de deschidere și închidere a stomatelor (reglează transpirația, participă la polenizare).
  • Glicina - îmbunătățește rezistența plantelor și este implicată în sinteza clorofilei.
  • Alanina - stimulează germinarea semințelor. Valina și leucina - sporesc rezistența la secetă și la inghet a plantelor, de asmenea participă și la procesul de polenizare.
  • Arginina - stimulează dezvoltarea sistemului radicular și sinteza fitohormonilor de creștere.

Tehnologia Americană pentru extracție implementată, pastrează un conținut ridicat de acizi humici și fulvici, precum și a micro și macroelementelor și a stimulatorilor de creștere.

  • Giberelinele - stimulează germinarea semințelor și creșterea dimensiunii frunzelor, întărește tulpina.
  • Auxinele - influențează diviziunea celulară, dezvoltarea rădăcinii și creșterea.

Lumbreco conține substanțe biologic active - actinomicete, bacterii gram-pozitive, care produc antibiotice naturale, ceea ce crește rezistența plantelor la boli. Aplicat pe frunză, Lumbreco activează sistemul de hrănire a plantei, care asigură absorbția activă a îngrășămintelor din sol din fertilizarea de bază.Se aplică la toate tipurile de culturi (inclusiv biocertificate), prin pulverizare foliară, irigare prin picurare, decontaminarea semințelor și a răsadurilor. Conținut ridicat de N,P,K, oligoelemente și aminoacizi. Sursă bogată de nutrienți și stimulent de creștere. Crește capacitatea energetică a masei frunzelor și fotosintezei. Întărește sistemul radicular al plantelor, accelerează procesul micorizei. Stimulează microflora benefică a solului și servește ca ameliorator de sol.Crește rezistența plantelor la stres și agenți patogeni. Acționează ca un antigel, care intră în membranele celulelor, crește germinarea.


Mod de aplicare si beneficii


Faza “2-4 frunzulite” –Lumbreco în doză de 1l/ha

Complexul ingrasamantului Lumbreco ajută în condițiile climaterice neplăcute și suplinește hranirea cu minerale. Aplicarea foliară asigură plantelor tinere de porumb o bună dezvoltare și grăbește procesul de creștere. Se activează dezvoltarea rădăcinilor, se absoarbe mai bine și se utilizează mai bine azotul introdus în pământ.

Faza de “formare a trunchiului de floare”- Lumbreco în doză de 1l/ha.

Datorită conținutului ridicat de zinc (Zn), Lumbreco ajută plantele de porumb să depășească deficitul de zinc, specific culturii, activând sistemul radicular. Se îmbunătățește asimilarea îngrășămintelor minerale introduse în pământ. Se mărește randamentul boabelor de porumb, respectiv a procentului de proteina.

Faza “6 frunze” până la apariția “mătăsii/știuletelui”-Lumbreco în doză de 1l/ha

Lumbreco asigură macro și microelementele nutritive, slujește ca un biostimulator și aderent. Foliarul poate fi combinat cu aplicarea de pesticide, ajutând plantele să învingă stresul tratării cu acestea.

Rezultatele si randamentele aplicarii

Hrănirea frunzelor de porumb cu Lumbreco duce la prelungirea vieții active a frunzelor și la îmbunătățirea productivității plantelor. După pulverizarea cu Lumbreco, se observă încetinirea procesului de îmbătrânire care contribuie la cresterea continutului boabelor si dimensiunea lor în cioturi.

Opiniile și recomandările clienților mulțumiți

Un client de la Vidin a spus că a observat o nuanță de culoare galbenă pe frunzele de porumb care se datorează în general deficitului de zinc. La 7 zile de la aplicarea produsului, el a sunat să ne mulțumească și a împărtășit că frunzele sale sunt de culoare verde închis și porumbul este într-o stare mult mai bună.

Doza recomandata și timpul de administrare
Почвено

FOLIAR:


1l/ha trei aplicari

1,5l/ha doua aplicari

3l/ha o aplicare in prezenta factorilor de stres- grindină, îngheț, boala etc.

Compatibilitate

Lumbreco este compatibil cu cele mai utilizate produse de protecție a plantelor.

Instructiuni de utilizare si sigurantaа

A nu se lasa la indemana copiilor! Evitați contactul cu pielea și ochii! Folosiți echipamente de protecție personală, cum ar fi mănuși, haine de lucru, ochelari de protecție, atunci când manipulați produsul. Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun după utilizare!

Mod de ambalare

Fertilizantul organic Lumbreco este disponibil in urmatoarele moduri de ambalare:

T 10L S 20L U 1000L