Lumbreco, fertilizant pentru Rapita

Informatii generale

Lumbreco este un îngrășământ organic lichid care are un conținut ridicat de aminoacizi de origine vegetală, obținut prin hidroliza enzimatica.

Unii dintre cei mai importanți aminoacizi conținuți în fertilizantul Lumbreco sunt:

  • Acidul aspartic, care este o formă de rezervă și de transport a azotului.
  • Acidul glutamic, care este implicat în sinteza clorofilei, reglează procesul de deschidere și închidere a stomatelor (reglează transpirația, participă la polenizare).
  • Glicina - îmbunătățește rezistența plantelor și este implicată în sinteza clorofilei.
  • Alanina - stimulează germinarea semințelor. Valina și leucina - sporesc rezistența la secetă și la inghet a plantelor, de asmenea participă și la procesul de polenizare.
  • Arginina - stimulează dezvoltarea sistemului radicular și sinteza fitohormonilor de creștere.

Tehnologia Americană pentru extracție implementată, pastrează un conținut ridicat de acizi humici și fulvici, precum și a micro și macroelementelor și a stimulatorilor de creștere.

  • Giberelinele - stimulează germinarea semințelor și creșterea dimensiunii frunzelor, întărește tulpina.
  • Auxinele - influențează diviziunea celulară, dezvoltarea rădăcinii și creșterea.

Lumbreco conține substanțe biologic active - actinomicete, bacterii gram-pozitive, care produc antibiotice naturale, ceea ce crește rezistența plantelor la boli. Aplicat pe frunză, Lumbreco activează sistemul de hrănire a plantei, care asigură absorbția activă a îngrășămintelor din sol din fertilizarea de bază.Se aplică la toate tipurile de culturi (inclusiv biocertificate), prin pulverizare foliară, irigare prin picurare, decontaminarea semințelor și a răsadurilor. Conținut ridicat de N,P,K, oligoelemente și aminoacizi. Sursă bogată de nutrienți și stimulent de creștere. Crește capacitatea energetică a masei frunzelor și fotosintezei. Întărește sistemul radicular al plantelor, accelerează procesul micorizei. Stimulează microflora benefică a solului și servește ca ameliorator de sol.Crește rezistența plantelor la stres și agenți patogeni. Acționează ca un antigel, care intră în membranele celulelor, crește germinarea.


Mod de aplicare si beneficii


Faza “2-6 frunzulite” –Lumbreco în doză de 1l/ha

Stropirea de toamnă asigură un complex întreg de macro(N,P,K) și microelemente (Bor, Cupru,Mangan, Molibden si zinc). Lumbreco susține planta și îmbunătățește rezistența pe timpul iernii. Acționează ca antigel, pătrunzând în membranele celulelor. Reglează dezvoltarea plantelor tinere de rapiță, oferindu-le elementele hranitoare necesare, a căror lipsă le-ar putea afecta creșterea, fiind mai sensibile la îngheț. Asigură un regim de umiditate mai bun și un schimb de substanțe nutritive adecvat. Plantele trec de îngheț mult mai ușor și cu success și își revin rapid în primăvară.

Faza de “formare a trunchiului de floare”- Lumbreco în doză de 1l/ha

Se atinge un efect maxim la hranirea de primavara. Ajută plantele cu toate elemente de creștere necesare. Ajută la creșterea numărului păstăilor și la o mai bună umplere a lor.

Faza de la “îmbobocire” până la formarea păstăilor – Lumbreco în doză de 1l/ha

Asigură elementele hrănitoare necesare pentru păstăile formate la etajele inferioare ale plantei. Conține stimulatori de origine biologică care activează fotosinteza și capacitatea de asimilare de către păstaile nou formate. Conținutul lichidului este propice folosirii pe suprafețe extinse cu tehnologie aeriană. Hrănirea foliară poate să fie combinată și cu introducerea de pesticide, care să economisească energie și efort.

Rezultatele si randamentele aplicarii

Rezultatele obtinute pe care le vedem în aplicarea din cursul toamnei a fertilizantului Lumbreco la rapița sunt o rozetă bine formată, care este necesară pentru iernarea sa de succes. Prin aplicarea foliară, nutrienții sunt absorbiți rapid și contribuie la întărirea sistemului de înrădăcinare a plantelor. Există de asemenea, o creștere a conținutului de substanțe din frunze. Rapita depinde în totalitate de fotosinteza instantanee, iar Lumbreco ajută la intensificarea acestui proces.Primăvara aplicăm produsul de două ori, ceea ce duce la creșterea randamentului și la creșterea cantitatii uleiului de rapiță.

Opiniile și recomandările clienților mulțumiți

Clientii fideli companiei de multă vreme din regiunea Razgrad au spus că în 2019 la temperaturile de înflorire a rapiței au fost neobișnuit de scăzute pentru acea perioadă. Alți producători au observat randamente neobișnuit de scăzute. Îngrășământul organic Lumbreco a ajutat din nou culturile să depășească stresul sever, iar clienții au putut să mențină calitatea și cantitatea de producție .

Doza recomandata și timpul de administrare
Почвено

FOLIAR:


1l/ha trei aplicari

1,5l/ha doua aplicari

3l/ha o aplicare in prezenta factorilor de stres- grindină, îngheț,boala etc.

Compatibilitate

Lumbreco este compatibil cu cele mai utilizate produse de protecție a plantelor.

Instructiuni de utilizare si siguranta

A nu se lasa la indemana copiilor! Evitați contactul cu pielea și ochii! Folosiți echipamente de protecție personală, cum ar fi mănuși, haine de lucru, ochelari de protecție, atunci când manipulați produsul. Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun după utilizare!

Mod de ambalare

Fertilizantul organic Lumbreco este disponibil in urmatoarele moduri de ambalare:

T 10L S 20L U 1000L