Lumbreco, fertilizant pentru zarzavaturi și verdețuri

Informatii generale

Lumbreco este un îngrășământ organic lichid care are un conținut ridicat de aminoacizi de origine vegetală, obținut prin hidroliza enzimatica.

Unii dintre cei mai importanți aminoacizi conținuți în fertilizantul Lumbreco sunt:

  • Acidul aspartic, care este o formă de rezervă și de transport a azotului.
  • Acidul glutamic, care este implicat în sinteza clorofilei, reglează procesul de deschidere și închidere a stomatelor (reglează transpirația, participă la polenizare).
  • Glicina - îmbunătățește rezistența plantelor și este implicată în sinteza clorofilei.
  • Alanina - stimulează germinarea semințelor. Valina și leucina - sporesc rezistența la secetă și la inghet a plantelor, de asmenea participă și la procesul de polenizare.
  • Arginina - stimulează dezvoltarea sistemului radicular și sinteza fitohormonilor de creștere.

Tehnologia Americană pentru extracție implementată, pastrează un conținut ridicat de acizi humici și fulvici, precum și a micro și macroelementelor și a stimulatorilor de creștere.

  • Giberelinele - stimulează germinarea semințelor și creșterea dimensiunii frunzelor, întărește tulpina.
  • Auxinele - influențează diviziunea celulară, dezvoltarea rădăcinii și creșterea.

Lumbreco conține substanțe biologic active - actinomicete, bacterii gram-pozitive, care produc antibiotice naturale, ceea ce crește rezistența plantelor la boli. Aplicat pe frunză, Lumbreco activează sistemul de hrănire a plantei, care asigură absorbția activă a îngrășămintelor din sol din fertilizarea de bază.Se aplică la toate tipurile de culturi (inclusiv biocertificate), prin pulverizare foliară, irigare prin picurare, decontaminarea semințelor și a răsadurilor. Conținut ridicat de N,P,K, oligoelemente și aminoacizi. Sursă bogată de nutrienți și stimulent de creștere. Crește capacitatea energetică a masei frunzelor și fotosintezei. Întărește sistemul radicular al plantelor, accelerează procesul micorizei. Stimulează microflora benefică a solului și servește ca ameliorator de sol.Crește rezistența plantelor la stres și agenți patogeni. Acționează ca un antigel, care intră în membranele celulelor, crește germinarea.


Mod de aplicare si beneficii


SALATA VERDE, SPANAC, RUCOLA, VERDETURI

În cazul culturilor de seră și solarii, o influență neprielnică o are conținutul ridicat de azot mineral, care este acumulat în sol, datorită exploatării intensive a terenului, precum și a diferențelor de temperaturi extrem de mari între zi și noapte și insuficienței căldurii în solare din perioada iernii.

Folosirea Lumbreco în aceste cazuri are o mare importanță, deoarece utilizat ca și foliar îmbunătățește sinteza clorofilei, îmbogățește masa verde, o întărire a tulpinelor și micșorarea lor, un randament bun al productivității.

Utilizarea Lumbreco este extrem de potrivită acestor tipuri de culturi, datorită lipsei perioadei de carantină, iar după spălare verdețurile și salatele sunt bune pentru consum.În timpul analizei nu există acumulări de nitrați și metale grele. Zarzavaturile pastreaza prospetimea mult mai mult timp, iar în timpul consumării au un gust deosebit, caracteristic pentru legumele cu frunze.

Rezultatele si randamentele aplicarii

Aplicarea fertilizantului Lumbreco pe varză, legumele cu frunze, ceapa le ajută să reziste la putrezire și necroza frunzelor. Îngrășământul organic îi ajută să depășească perioadele cu condiții proaste de creștere. Datorită fotosintezei îmbunătățite avem frunze, vitalitate și calitate superioară a frunzelor.

Opiniile și recomandările clienților mulțumiți

Clienții noștri din satul Trud, care cresc salată, spun că sunt foarte mulțumiți de Lumbreco, deoarece ajută la acumularea masei frunzelor și accelerează creșterea.

Doza recomandata și timpul de administrare
Почвено

FOLIAR:

De 2 ori 1.5l/ha sau de 3 ori 1l/ha.

Почвено

Prin sistemul de irigare cu picatură:

10 litri/ha.

Compatibilitate

Lumbreco este compatibil cu cele mai utilizate produse de protecție a plantelor.

Instructiuni de utilizare si siguranta

A nu se lasa la indemana copiilor! Evitați contactul cu pielea și ochii! Folosiți echipamente de protecție personală, cum ar fi mănuși, haine de lucru, ochelari de protecție, atunci când manipulați produsul. Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun după utilizare!

Mod de ambalare

Fertilizantul organic Lumbreco este disponibil in urmatoarele moduri de ambalare:

T 10L S 20L U 1000L