Lumbreco, fertilizant pentru grâu si orz

Informatii generale

Lumbreco este un îngrășământ organic lichid care are un conținut ridicat de aminoacizi de origine vegetală, obținut prin hidroliza enzimatica.

Unii dintre cei mai importanți aminoacizi conținuți în fertilizantul Lumbreco sunt:

  • Acidul aspartic, care este o formă de rezervă și de transport a azotului.
  • Acidul glutamic, care este implicat în sinteza clorofilei, reglează procesul de deschidere și închidere a stomatelor (reglează transpirația, participă la polenizare).
  • Glicina - îmbunătățește rezistența plantelor și este implicată în sinteza clorofilei.
  • Alanina - stimulează germinarea semințelor. Valina și leucina - sporesc rezistența la secetă și la inghet a plantelor, de asmenea participă și la procesul de polenizare.
  • Arginina - stimulează dezvoltarea sistemului radicular și sinteza fitohormonilor de creștere.

Tehnologia Americană pentru extracție implementată, pastrează un conținut ridicat de acizi humici și fulvici, precum și a micro și macroelementelor și a stimulatorilor de creștere.

  • Giberelinele - stimulează germinarea semințelor și creșterea dimensiunii frunzelor, întărește tulpina.
  • Auxinele - influențează diviziunea celulară, dezvoltarea rădăcinii și creșterea.

Lumbreco conține substanțe biologic active - actinomicete, bacterii gram-pozitive, care produc antibiotice naturale, ceea ce crește rezistența plantelor la boli. Aplicat pe frunză, Lumbreco activează sistemul de hrănire a plantei, care asigură absorbția activă a îngrășămintelor din sol din fertilizarea de bază.Se aplică la toate tipurile de culturi (inclusiv biocertificate), prin pulverizare foliară, irigare prin picurare, decontaminarea semințelor și a răsadurilor. Conținut ridicat de N,P,K, oligoelemente și aminoacizi. Sursă bogată de nutrienți și stimulent de creștere. Crește capacitatea energetică a masei frunzelor și fotosintezei. Întărește sistemul radicular al plantelor, accelerează procesul micorizei. Stimulează microflora benefică a solului și servește ca ameliorator de sol.Crește rezistența plantelor la stres și agenți patogeni. Acționează ca un antigel, care intră în membranele celulelor, crește germinarea.


Mod de aplicare si beneficii


Faza de înfrunzire (3-5 frunzulițe) – Lumbreco în doză de 1 l / ha

Ajută ca și antigel, pătrunzând în membranele celulelor. Mărește rezistența plantei în cazul căderilor de brumă și a temperaturilor scăzute. Ajută la depășirea deficitului de umiditate în perioada de toamnă și a diferenței mari de temperatură (amplitudinea) dintre zi și noapte. Tratarea inaintea iernii cu Lumbreco asigură o buna dezvoltare a rădăcinii, a substanței elastice din masa frunzelor, aceasta este o garanție pentru viața de iarnă de succes și un început bun de primăvară.

Faza de înfrățire – Lumbreco în doză de 1l / ha

Aplicat primăvara, Lumbreco adaugă elementele hrănitoare necesare plantei în această perioadă, activând enzimele din plantă în frunzulițele tinere. Dezvoltă rădăcina și îmbunătățește asimilarea sărurilor din îngrășămintele aplicate timpuriu în primăvară. Stimulează înfrățirea, activează dezvoltarea și ajută la o mai eficace utilizare a umidității pământului de către plantele tinere. Diferențele de creștere ale plantelor sunt eliminate mai repede și complet, fapt care se datorează hrănirii cu Lumbreco.Se poate utiliza excelent în combinație cu erbicidele și pesticidele utilizate.Aceasta combinatie economiseste surplusul de muncă și efort.

Faza “încheierea înfrățirii” până la începutul fructificarii – Lumbreco în doze de cate 1l/ha

Lumbreco asigură macro și microelementele necesare, partea hrănitoare din îngrășămintele pământului (joacă un rol important în producerea clorofilei și transportul fosfaților). Lumbreco este un îngrășământ foliar multifuncțional, care activează fotosinteza, crește sistemul imunitar al plantelor Îmbunătățește fluxul asimilator către organele de reproducere. Îmbunătățește asimilarea azotului. Folosirea lui este o cale garantată pentru creșterea indicilor de calitate a boabelor.

Rezultatele si randamentele aplicarii

Elementele nutritive ale Lumbeco activează procesele de schimb și funcționează pe principiul pompei de activare sporesc acceptarea și utilizarea îngrășămintelor minerale. Fotosinteza este stimulată în părțile verzi ale clasei. Activitatea fiziologică a frunzei de pavilion crește, care își păstrează frunza verde și mai bine turgoră până la sfârșitul sezonului de creștere. Îmbătrânirea formatei înainte de defecarea masei vegetative este întârziată și este asigurată umflarea mai puternică a asimilatelor organelor reproducătoare în creștere. Lumbreco sporește apărările imune ale plantelor și reduce riscul de apariție a bolilor.

Opiniile și recomandările clienților mulțumiți

„În districtul Stara Zagora, clienții au comentat că la detectarea prin control au observat o crestere a productiei mai mare cu 20%. Acolo unde este utilizat acest produs organic, culturile sunt vizibil mai verzi, mai sănătoase și mai rezistente la condițiile meteorologice nefavorabile. Analiza cerealelor arată, de asemenea, o creștere a calitatii prin puterea de coacere.

Doza recomandata și timpul de administrare
Почвено

FOLIAR:


1l/ha trei aplicari

1,5l/ha doua aplicari

3l/ha o aplicare in prezenta factorilor de stres- grindină, îngheț,boala etc.

Compatibilitate

Lumbreco este compatibil cu cele mai utilizate produse de protecție a plantelor.

Instructiuni de utilizare si siguranta

A nu se lasa la indemana copiilor! Evitați contactul cu pielea și ochii! Folosiți echipamente de protecție personală, cum ar fi mănuși, haine de lucru, ochelari de protecție, atunci când manipulați produsul. Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun după utilizare!

Mod de ambalare

Fertilizantul organic Lumbreco este disponibil in urmatoarele moduri de ambalare:

T 10L S 20L U 1000L