Lumbreco, fertilizant pentru floarea soarelui

Informatii generale

Lumbreco este un îngrășământ organic lichid care are un conținut ridicat de aminoacizi de origine vegetală, obținut prin hidroliza enzimatica.

Unii dintre cei mai importanți aminoacizi conținuți în fertilizantul Lumbreco sunt:

  • Acidul aspartic, care este o formă de rezervă și de transport a azotului.
  • Acidul glutamic, care este implicat în sinteza clorofilei, reglează procesul de deschidere și închidere a stomatelor (reglează transpirația, participă la polenizare).
  • Glicina - îmbunătățește rezistența plantelor și este implicată în sinteza clorofilei.
  • Alanina - stimulează germinarea semințelor. Valina și leucina - sporesc rezistența la secetă și la inghet a plantelor, de asmenea participă și la procesul de polenizare.
  • Arginina - stimulează dezvoltarea sistemului radicular și sinteza fitohormonilor de creștere.

Tehnologia Americană pentru extracție implementată, pastrează un conținut ridicat de acizi humici și fulvici, precum și a micro și macroelementelor și a stimulatorilor de creștere.

  • Giberelinele - stimulează germinarea semințelor și creșterea dimensiunii frunzelor, întărește tulpina.
  • Auxinele - influențează diviziunea celulară, dezvoltarea rădăcinii și creșterea.

Lumbreco conține substanțe biologic active - actinomicete, bacterii gram-pozitive, care produc antibiotice naturale, ceea ce crește rezistența plantelor la boli. Aplicat pe frunză, Lumbreco activează sistemul de hrănire a plantei, care asigură absorbția activă a îngrășămintelor din sol din fertilizarea de bază.Se aplică la toate tipurile de culturi (inclusiv biocertificate), prin pulverizare foliară, irigare prin picurare, decontaminarea semințelor și a răsadurilor. Conținut ridicat de N,P,K, oligoelemente și aminoacizi. Sursă bogată de nutrienți și stimulent de creștere. Crește capacitatea energetică a masei frunzelor și fotosintezei. Întărește sistemul radicular al plantelor, accelerează procesul micorizei. Stimulează microflora benefică a solului și servește ca ameliorator de sol.Crește rezistența plantelor la stres și agenți patogeni. Acționează ca un antigel, care intră în membranele celulelor, crește germinarea.


Mod de aplicare si beneficii


Faza “1-6 frunzulițe” – Lumbreco în doza de 1l/ha.

Complexul foliar Lumbreco învinge condițiile climaterice neplăcute și corijează hrănirea minerală, ajutând în acest fel deficitul de minerale din pamant. Stropirea în același timp cu preparatele împotriva buruienilor ajută la o mai bună aderență, o mai bună și mai rapidă absorbție a elementelor nutritive.

Фаза „6-лист” и „бутонизация” - Лумбреко в доза 100 мл на дка/двукратно или 200 мл на дка/еднокрaтно третиране

În etapele timpurii de dezvoltare plantele de floarea soarelui se deosebesc de toate celelalte plante prin deosebita solicitare a componentelor minerale. Deseori se observă o stopare în dezvoltarea plantelor în faza “4-6 frunze” (garbovirea). Datorită conținutului bogat de macro și microelemente, stropirea cu Lumbreco, în această etapă, ajută la dezvoltarea plantelor. Împiedică îmbătrânirea prematură a plantelor (a masei verzi) și întărește procesul de fotosinteză fapt care ajută la creșterea și dezvoltarea lor. Determină o inflorescență bogată, iar microelementele atrag albinele. Lumbreco îmbunătățește fertilizarea și mărește sinteza acizilor grași. El se poate combina cu stropirea cu pesticide și erbicide, reducând fitotoxicitatea și stresul.

Rezultatele si randamentele aplicarii

Efectul Lumbreco asupra florii-soarelui este vizibil încă din primele 7-8 zile de la aplicare. Există o înrădăcinare îmbunătățită și o dezvoltare mai bună a radacinii. Avem tulpini mai puternice și mai dense, o suprafață mai mare a frunzelor și o consistenta îmbunătățita. Plantele sunt vizibil mai verticale și mai uniforme. După aplicarea Lumbreco, se observă înflorire coezivă, maturare simultană și faguri mai mari.

Opiniile și recomandările clienților mulțumiți

Un client din zona Montana a încercat produsul pentru floarea soarelui. Diferența de înălțime a culturii celor 2 câmpuri - tratate și netratate cu Lumbreco - este de 20 cm. În regiunea Pleven, au fost observate furtuni și au deteriorat integritatea frunzelor. Clientul a spus că, după utilizarea produsului, daunele au fost calcifiate și a fost capabil să-și salveze recoltele.

Doza recomandata și timpul de administrare
Почвено

FOLIAR:


1l/ha trei aplicari

1,5l/ha doua aplicari

3l/ha o aplicare in prezenta factorilor de stres- grindină, îngheț,boala etc.

Compatibilitate

Lumbreco este compatibil cu cele mai utilizate produse de protecție a plantelor..

Instructiuni de utilizare si siguranta

A nu se lasa la indemana copiilor! Evitați contactul cu pielea și ochii! Folosiți echipamente de protecție personală, cum ar fi mănuși, haine de lucru, ochelari de protecție, atunci când manipulați produsul. Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun după utilizare!

Mod de ambalare

Fertilizantul organic Lumbreco este disponibil in urmatoarele moduri de ambalare:

T 10L S 20L U 1000L