Lumbreco, fertilizant pentru vita de vie

Informatii generale

Lumbreco este un îngrășământ organic lichid care are un conținut ridicat de aminoacizi de origine vegetală, obținut prin hidroliza enzimatica.

Unii dintre cei mai importanți aminoacizi conținuți în fertilizantul Lumbreco sunt:

  • Acidul aspartic, care este o formă de rezervă și de transport a azotului.
  • Acidul glutamic, care este implicat în sinteza clorofilei, reglează procesul de deschidere și închidere a stomatelor (reglează transpirația, participă la polenizare).
  • Glicina - îmbunătățește rezistența plantelor și este implicată în sinteza clorofilei.
  • Alanina - stimulează germinarea semințelor. Valina și leucina - sporesc rezistența la secetă și la inghet a plantelor, de asmenea participă și la procesul de polenizare.
  • Arginina - stimulează dezvoltarea sistemului radicular și sinteza fitohormonilor de creștere.

Tehnologia Americană pentru extracție implementată, pastrează un conținut ridicat de acizi humici și fulvici, precum și a micro și macroelementelor și a stimulatorilor de creștere.

  • Giberelinele - stimulează germinarea semințelor și creșterea dimensiunii frunzelor, întărește tulpina.
  • Auxinele - influențează diviziunea celulară, dezvoltarea rădăcinii și creșterea.

Lumbreco conține substanțe biologic active - actinomicete, bacterii gram-pozitive, care produc antibiotice naturale, ceea ce crește rezistența plantelor la boli. Aplicat pe frunză, Lumbreco activează sistemul de hrănire a plantei, care asigură absorbția activă a îngrășămintelor din sol din fertilizarea de bază.Se aplică la toate tipurile de culturi (inclusiv biocertificate), prin pulverizare foliară, irigare prin picurare, decontaminarea semințelor și a răsadurilor. Conținut ridicat de N,P,K, oligoelemente și aminoacizi. Sursă bogată de nutrienți și stimulent de creștere. Crește capacitatea energetică a masei frunzelor și fotosintezei. Întărește sistemul radicular al plantelor, accelerează procesul micorizei. Stimulează microflora benefică a solului și servește ca ameliorator de sol.Crește rezistența plantelor la stres și agenți patogeni. Acționează ca un antigel, care intră în membranele celulelor, crește germinarea.


Mod de aplicare si beneficii


Faza “5-8 frunze”- Lumbreco în doză de 1l/ha

Îmbunătățește dezvoltarea aparatului de fotosinteză precum și a zahărului din struguri.

Faza “Finală de înflorire” - Lumbreco în doză de 1l/ha

Butașii de viță tratați cu Lumbreco devin mai rezistenți la intemperiile vremii și îmbolnăviri. Hrănirea cu foliare poate să fie combinată și cu aplicarea pesticidelor. Reduce fitotoxicitatea și stresul tratarilor cu pesticide.

Faza de apariție a strugurilor - Lumbreco în doză de 1l/ha

Îmbunătățește indicatorii de calitate, astfel strugurii cresc mai mari. Se stabilizează coaja boabelor, reducându-se astfel pierderile din distrugerile culturilor. Se îmbunătățesc calitățile vinului.

Rezultatele si randamentele aplicarii

După utilizarea Lumbreco în timpul fertilizării, structura solului este îmbunătățită și sunt furnizati toti nutrienții necesari plantei de viță de vie. Prin aportul la nivelulu solului, Lumbreco stimulează dezvoltarea micorizei. Prin aportul la nivelul frunzelor, Lumbreco grăbește procesele de creștere și sporeste creșterea suprafaței frunzelor in general. Se observă o creștere a randamentului de zahăr. Fructele cresc mai mari, coaja este stabilizată, evitarea pierderilor prin aparitia putregaiului. Calitățile vinului sunt îmbunătățite..

Opiniile și recomandările clienților mulțumiți

În regiunea Carnobat, clienții preferă Lumbreco, pentru că de-a lungul anilor au văzut efectul și anume coaja este stabilizată și mai puternică, pierderile prin putrezire sunt reduse, rădăcinile sunt consolidate și randamentul este mai mare.

Doza și timpul de administrare
Почвено

FOLIAR:


3l/ha, aplicat de 3 ori câte 1l/ha sau

de 4 ori cate 0.8l/ha

Diluția de concentrat Lumbreco 1l / 100- 150 litri apă

Compatibilitate

Lumbreco este compatibil cu cele mai utilizate produse de protecție a plantelor.

Instructiuni de utilizare si siguranta

A nu se lasa la indemana copiilor! Evitați contactul cu pielea și ochii! Folosiți echipamente de protecție personală, cum ar fi mănuși, haine de lucru, ochelari de protecție, atunci când manipulați produsul. Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun după utilizare!

Mod de ambalare

Fertilizantul organic Lumbreco este disponibil in urmatoarele moduri de ambalare:

T 10L S 20L U 1000L