Lumbreco, fertilizant livezi

Informatii generale

Lumbreco este un îngrășământ organic lichid care are un conținut ridicat de aminoacizi de origine vegetală, obținut prin hidroliza enzimatica.

Unii dintre cei mai importanți aminoacizi conținuți în fertilizantul Lumbreco sunt:

  • Acidul aspartic, care este o formă de rezervă și de transport a azotului.
  • Acidul glutamic, care este implicat în sinteza clorofilei, reglează procesul de deschidere și închidere a stomatelor (reglează transpirația, participă la polenizare).
  • Glicina - îmbunătățește rezistența plantelor și este implicată în sinteza clorofilei.
  • Alanina - stimulează germinarea semințelor. Valina și leucina - sporesc rezistența la secetă și la inghet a plantelor, de asmenea participă și la procesul de polenizare.
  • Arginina - stimulează dezvoltarea sistemului radicular și sinteza fitohormonilor de creștere.

Tehnologia Americană pentru extracție implementată, pastrează un conținut ridicat de acizi humici și fulvici, precum și a micro și macroelementelor și a stimulatorilor de creștere.

  • Giberelinele - stimulează germinarea semințelor și creșterea dimensiunii frunzelor, întărește tulpina.
  • Auxinele - influențează diviziunea celulară, dezvoltarea rădăcinii și creșterea.

Lumbreco conține substanțe biologic active - actinomicete, bacterii gram-pozitive, care produc antibiotice naturale, ceea ce crește rezistența plantelor la boli. Aplicat pe frunză, Lumbreco activează sistemul de hrănire a plantei, care asigură absorbția activă a îngrășămintelor din sol din fertilizarea de bază.Se aplică la toate tipurile de culturi (inclusiv biocertificate), prin pulverizare foliară, irigare prin picurare, decontaminarea semințelor și a răsadurilor. Conținut ridicat de N,P,K, oligoelemente și aminoacizi. Sursă bogată de nutrienți și stimulent de creștere. Crește capacitatea energetică a masei frunzelor și fotosintezei. Întărește sistemul radicular al plantelor, accelerează procesul micorizei. Stimulează microflora benefică a solului și servește ca ameliorator de sol.Crește rezistența plantelor la stres și agenți patogeni. Acționează ca un antigel, care intră în membranele celulelor, crește germinarea.


Mod de aplicare si beneficii


Utilizarea Lumbreco în cazul livezilor se poate face în două feluri:

Introducerea îngrășământului cu apa de udat

Favorizează alimentația minerală, oferă condiții optime pentru dezvoltarea speciilor de fructe și îmbunătățește starea lor fiziologică. Lumbreco s-a dovedit ca stimuleaza creșterea și dezvoltarea sistemului radicular, a micorizei și a absorbției pomilor fructiferi tineri. Doza recomandată 1-2 litri /ha.

Utilizarea aplicare foliara:

Înaintea înfloririi – 1l/ha

La sfârșitul înfloririi- 1l/ha

Rodire și creșterea fructelor – 1l/ha

Lumbreco stimulează procesul de fotosinteză, acumularea de clorofilă și mărește gradul de rezistență a pomilor față de patogeni.Aplicarea foliară contribuie la acumularea mai multor zaharuri comune și vitamina C în ”carnea” fructului, îmbunătățește calitățile și mărește randamentul cu cca 10%.

În cazul distrugerilor provocate de grindină, ajută la refacerea frunzelor atinse, prin efectul puternic antibacterian, care îngrădește dezvoltarea de boli pe frunzele rănite și ajută la refacerea lor rapidă.

Rezultatele si randamentele aplicarii

După hrănirea fructelor cu Lumbreco, substanțele nutritive sunt incorporate direct în metabolism și sunt absorbite complet. Pomii fructiferi hraniti cu Lumbreco obțin randamente mai mari, fructe sănătoase de calitate crescută - mărime, materie uscată, zaharuri totale, pigmenți și vitamine.

Opiniile și recomandările clienților mulțumiți

Clienții noștri din diferite locuri din sudul Bulgariei spun că preferă Lumbreco pentru nutriția suplimentară a pomilor fructiferi, întrucât produsul protejează frunzele de boli datorită efectului antibacterian puternic, favorizează recuperarea frunzelor în caz de grindină sau alte condiții meteorologice nefavorabile și ajută, de asemenea, să crească dimensiunea fructelor.

Doza recomandata și timpul de administrare
Почвено

FOLIAR:


3l/ha, care se poate aplica de 3 ori câte 1l/ha sau

de 2 ori a cate 1.5l/ha.

Почвено

În cazul irigării cu picătura:

10-20 litri/ha în 1000l apă


Diluție de concentrat Lumbreco - 1 l / 100-150 litri apă.

Compatibilitate

Lumbreco este compatibil cu cele mai utilizate produse de protecție a plantelor.

Instructiuni de utilizare si siguranta

A nu se lasa la indemana copiilor! Evitați contactul cu pielea și ochii! Folosiți echipamente de protecție personală, cum ar fi mănuși, haine de lucru, ochelari de protecție, atunci când manipulați produsul. Spălați-vă bine pe mâini cu apă și săpun după utilizare!

Mod de ambalare

Lumbreco este compatibil cu cele mai utilizate produse de protecție a plantelor.

T 10L S 20L U 1000L